Als je aan veranda denkt, kunnen veel mensen een kleine open ruimte voorstellen waar men kan zitten en genieten van het prachtige weer. Dit geldt voor velen, maar niet alles. Veranda huizen kunnen heel anders zijn. Er zijn verschillende soorten en stijlen en een verscheidenheid aan functies. Hier is een blik op drie gemeenschappelijke veranda-gebouwde structuren die de meeste mensen hebben, en hun toepassingen.

Veranda plaatsen

Porch met open rug: deze structuur is gebaseerd op de combinatie van een buiten- en binnenruimte. Porches met open rug combineren open ruimtes met ingesloten muren, waarbij de muren het frame verschaffen waarover het dak en het plafond worden opgehangen. Vanwege dit ontwerp benadrukt Porch Architecture vaak de nadruk op verticale vormen. Horizontale lijnen kunnen echter worden gebruikt om zachte bochten en zachte, warme lijnen te creëren. Porch Architecture promoot meestal open communicatie tussen inzittenden en het omringende landschap, terwijl u u een plek geeft om aan het lawaai en de drukte van de dagelijkse wereld te ontsnappen.

De givco of bakstenen ommuurde veranda: de meeste mensen denken aan stucwerk als een muurbedekking, maar het is eigenlijk een kunstmedium dat een unieke manier biedt om verschillende materialen op te nemen in uw veranda-ontwerp. Stucco biedt een stevige barrière tussen de grond en je veranda, het creëren van een sterke toegang en een aantrekkelijk oppervlak. Het stucwerk dat op een tweede verhaal veranda wordt gebruikt, kan een decoratieve reling omvatten, terwijl het gevelbeplating op een lager niveau houten planken kan bevatten die een mooi frame bieden voor de gevelbeplating.

Veranda materiaal en onderdelen

Leuningen en pilaren: leuningen en pilaren toevoegen aan uw veranda-ruimte voegt klasse en elegantie toe. Terwijl siertraliesten en kolommen behoorlijk uitgebreid kunnen zijn, werken eenvoudige met de hand gesneden houtontwerpen geweldig voor een doe-het-zelf-project, en ze kunnen ook als geschenken worden gegeven aan vrienden en familie. Trappen en balustrades zijn een andere optie, met smeedijzeren die als een elegante afwerking optreedt om het veranda-ontwerp te complimenteren. Leuningen en een wenteltrap voegen een element van welvaart toe aan het veranda-gebied en voegen waarde toe aan uw huis.

Veranda’s en veranda’s: een veranda is een verhoogde vloeroppervlak rondom een huis dat comfortabele zit, eetgelegenheden en / of ontspannende gebieden biedt. Porch-veranda’s zijn ontworpen om zonlicht in het huis te brengen, terwijl ze ook huiseigenaren helpen genieten van het uitzicht dat ze genieten door in de schaduw te zitten. Veranda’s kunnen een vrije structuur of een deel van de huisplannen zijn, daarom kiezen er veel voor om het als een toegevoegde functie op te nemen. Porch en veranda’s kunnen verschillende soorten meubels en ontwerpen omvatten om hun oproeping van de stoepol te maximaliseren.

Porch Tiles: Porch Tiles kunnen interessante architecturale ontwerpen en visuele interesse toevoegen aan uw veranda. Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen, stijlen en materialen, waardoor ze perfect zijn voor elk huis of appartement. Je kunt zelfs op maat gemaakte veranda-tegels krijgen als je de ontwerpen die je zoekt in de beschikbare tegels in de winkel niet vinden. Het materiaal dat in de tegel wordt gebruikt, moet echter weerbestendig en vlekbestendig zijn. Porch Tiles zijn over het algemeen heel gemakkelijk te installeren, hoewel sommigen het misschien moeilijker zijn dan stucwerk omdat ze meer delicaat zijn als het gaat om het hanteren.

 

Koop uw veranda online. Van der Bauwhede: Jouw veranda tot in de perfectie. Voor een veranda moet je bij Van Der Bauwhede zijn.
Als verandabouwer ontwerpen en bouwen we alles zelf, van moderne tot landelijke stijl.

Roterijstraat 107
8790 Waregem
T +32 56 60 15 32
info@vanderbauwhede.be